ЗА НАС

Ние сме екип от професионални и опитни часовникари, посветени на поддръжката, ремонта и възстановяването на часовници. Със съчетание от страст към прецизността и внимание към детайлите, Часовникарският сервиз Хронос е официален сервиз на водещите марки в индустрията – Omega, Tag Heuer, Tissot, Longines, RADO, Certina, MIDO и Hamilton.

Нашата мисия е да запазим и подобрим функционалността и естетиката на вашия ценен часовник. С нашите висококачествени услуги за сервиз, като официален сервиз на тези престижни марки, ще се погрижим за всяка дребна детайлна и проблем, който вашият часовник може да има. Независимо дали се нуждаете от рутинна поддръжка, като почистване и смазване, или от сериозен ремонт, нашият опитен екип с години опит и експертиза е на разположение.

Ние сме специализирани в обслужването на различни марки и модели часовници, особено в областта на швейцарските кварцови и механични часовници. Нашите техници разполагат със задълбочени познания в технологиите и техниките на отрасъта, които се нуждаят швейцарските марки часовници. Със строгост и внимание към детайлите, ще се погрижим за вашия часовник и ще гарантираме възстановяване на функционалността му.

resize_IMG-5297
resize_IMG-5286

Ние ценим прозрачността и откритостта в комуникацията с клиентите си. Предоставяме ясна информация и консултации относно нуждите на вашия часовник и предлаганите услуги, за да ви помогнем да вземете информирано решение относно обслужването му.

В Часовникарския сервиз Хронос се гордеем с професионализма си, качеството на работата и бързотата в изпълнението на задачите. Ние ценим вашето доверие и ще направим всичко възможно, за да го заслужим.

Изберете Часовникарския сервиз Хронос, официален сервиз на марките Omega, Tag Heuer, Tissot, Longines, RADO, Certina, MIDO и Hamilton, и нека се погрижим за вашия часовник с грижа, прецизност и внимание към детайлите.

СЕРТИФИКАТИ

bg_BG